Informatie

Kinderen kunnen ingeschreven worden vanaf de leeftijd van 2 jaar. Plaatsing gebeurt vanaf 2,5 jaar. Inschrijfformulieren zijn beschikbaar op de speelzaal.
Tevens is kunt u het pedagogisch beleidsplan inlezen. Deze en meer informatie is te downloaden in onze kennisbank bij veel gestelde vragen.

Open Kennisbank

Voor mondelinge informatie kunt u langskomen of bellen. Ons telefoonnummer is 0348-402533 (alleen tijdens de openingstijden) 

Inschrijving

Fleur van Eijk verzorgd de peuteradministratie. U kunt haar mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op 0643 - 415 400 (ma t/m do tussen 19:30 en 20:30). Zij beheert ook de (eventuele) wachtlijst.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven kan op twee manieren. U kunt direct online inschrijven door middel van de inschrijfpagina op ons portaal. U kunt ook het inschrijfformulier downloaden en bij de peuteradministratie of peuterspeelzaal afgeven.

Online inschrijvenDownload Inschrijf Formulier

Contributie

vanaf 01-01-2017

Ouderbijdrage: €140,00 per maand, gebaseerd op 2 dagdelen per week. Extra uren of dagdelen bijkopen is mogelijk. Hierover kunt u ook contact opnemen met Fleur van Eijk via email.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het inschrijfgeld bedraagt: € 7,00

Er wordt een beroep op ouders gedaan op diverse klusdagen. Indien u hier niet aan wilt deelnemen, kunt u dit afkopen voor € 50,00

Ouderbijdrage

De ouderbijdrage van € 140,00 per maand is een bruto bedrag. Bijna alle gezinnen hebben, afhankelijk van de situatie, of recht op subsidie (Peuteropvangtoeslag) van Gemeente Woerden of recht op Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Indien er geen sprake is van recht op Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst, zal in verreweg de meeste gevallen subsidie kunnen worden aangevraagd bij Gemeente Woerden. Hieronder vind je de link naar de sites van de Belastingdienst en Gemeente Woerden waar alle informatie te vinden is over het recht op de vergoeding en de wijze waarop deze kan worden aangevraagd.

Informatie recht op Kinderopvangtoeslag van Belastingdienst

Info belastingdienst


Informatie recht op subsidie van Gemeente Woerden

Info gemeente Woerden

Er moet eerst worden nagegaan of er recht is op Kinderopvangtoeslag. Bestaat er geen recht op deze toeslag, kan bij Gemeente Woerden worden nagegaan of sprake is van een recht op de zogenaamde Peuteropvangtoeslag.